La Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat programa una agenda ben completa i potent per a recuperar tot l’activisme feminista i reactivar el moviment a la comarca

Des de la Unitat d’Igualtat s’ha presentat en roda de premsa una programació ben completa per a aquest últim trimestre de l’any. A la presentació han assistit el President de la Mancomunitat, Vicent Gomar, que ha destacat el treball excepcional dut a terme per l’equip professional d’Igualtat des de la creació del departament en 2017 i “agraïsc la gran tasca de promoció de la igualtat que estan duent a terme en la nostra comarca”, comentava.

A més, la formadora i tallerista encarregada d’impartir la II Escola d’Empoderament, Araceli Caballero, ha explicat que el què van a trobar les dones participants és “un espai per a estar amb nosaltres mateixa, per poder fer èmfasi en eixa mirada interna que queda exclosa en la cura cap als altres”. Una escola on es compartirà un espai de confiança i encontre, utilitzant tècniques i dinàmiques a través del joc i l’expressió artística per tal d’ajudar a gestionar els conflictes, comportaments i emocions d’una manera més sana i positiva cap a una mateixa. L’Escola d’Empoderament es durà a terme des del  22 de setembre al 15 de desembre, cada dimecres de 10 a 12 h en el Centre de la Dona d’Albaida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines